![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من یک بار از لباسشویی ساختمان استفاده کردم که کاپشن من اون تو تیکه تیکه شد، چندین بار به شماره ای که روی دیوار بود زنگ زدم و دیروز ایمیل زدن لباسشویی سالم هست و نمیتونیم خسارت بدیم در حالیکه من نگفتم لباسشویی ایراد مکانیکی داره ولی دلیل اینکه کاپشن من پاره بشه چیه؟ میخواستم بدونم کسی تجربه مشابه ای داشته؟ اگر داشتید چی کار کردید؟
2021-01-22 15:26:58 Montreal خرید # #خرید #کاپشن #لباسشویی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#خرید
#کاپشن
#لباسشویی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Canada [میخواستم بپرسم] خرید
با ی که تجربه خرید ایونت های ورزشی رو دارند، ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایند من قبلا Cable TV داشتم و برای دسترسی به شبکه BeIN sport ماهیانه پول میدادم الان شنیدم که اپلیکیشن هایی هست که میتونم با همون پول ایونت ها رو از گوشی یا کامپیوترم هم ببینم کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
2021-08-29 16:20:00 #Montreal [ترم] خرید
واسه خرید کاپشن و بوت زمستون، کجا رو پیشنهاد میدید و اینکه الان خارج از فصل حراجی هست؟
2021-06-25 14:54:15 #Montreal خرید
من دنبال یک ماشین لباسشویی، all in one میگردم که فضای کمی رو اشغال کنه. کجا داره برای فروش؟
2021-05-12 08:20:02 #Montreal [ماشین] خرید
دوستان کسی ماشین لباسشویی پرتابل مارک خوبی رو میشناسه که پمپ تخلیه هم داشته باشه ؟
2020-11-07 13:53:42 #Montreal [ماشین] خرید
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Montreal
دو سال پیش rbc به من ۱۰۰۰ تا کردیت داد و چندبار هم درخواست افزایش دادم و گفتن تا وقتی دانشجو هستی نمیشه
2021-09-30 12:05:00 #Montreal
2018-07-17 10:32:00 #Montreal
من دنبال یک ماشین لباسشویی، all in one میگردم که فضای کمی رو اشغال کنه. کجا داره برای فروش؟
2021-05-12 08:20:02 #Montreal
کسی تجربه خرید از wayfair داشته؟ دلیوری شون چطوریه؟ مثلا در ساختمان همین طوری جلوی ورودی اصلی میگذارن سفارش رو یا داخل واحد هم میارن؟
2021-04-29 20:43:41 #Montreal
چجوری میشه بتونیم از سیمکارت کانادا در ایران استفاده کنیم و تماس هارو دریافت کنیم؟
2021-09-05 19:18:00 #Montreal
توی کانال یک پروموشن واسه back to school گذاشته شده واسه سیم کارت فایدو و ولی من سایتشون رو زیر و رو کردم چنین چیزی ندیدم از کجا باید اینو پیدا کنیم؟
2021-09-03 12:36:00 #Montreal